Συνέντευξη της Αθηνάς Χαϊκάλη...

Είσαι απο τους λίγους καλλιτέχνες που κάνουν αργά βήματα.Γιατί;
Αργά, καλά και σταθερά. Τρείς λέξεις που με αντιπροσωπεύουν.

Μιλησέ μου λίγο για τον δίσκο σου "Είμαι γυναίκα", που συνεχίζει να πηγαίνει καλά.
Είναι ο τρίτος μου δίσκος εδώ στην Ελλάδα. Είμαι ευχαριστημένη απο το αποτέλεσμα και τον τρόπο που τον δέχτηκε ο κόσμος. Αυτό μου δίνει δύναμη για το μέλλον.

Έχεις κάποιο στόλο στη δουλειά σου;
Να αρχίσω απο την οικογένεια μου, που με στηρίξε απο μικρή και με στηρίζει ώστε να κάνω αυτό που αγαπώ τόσο. Τον παραγωγό μου Νίκο Κιάμο που πίστεψε σ' εμένα, την δισκογραφική εταιρεία MBI, τον μάνατζερ μου και πολλούς ακόμα συνεργάτες και φίλους που μου εμπιστεύονται τα τραγούδια τους.

Ποια είναι τα κριτήρια που σε κάνουν να δεχτείς μία επαγγελματική πρόταση;
Να με εκφράζει ο χωρός και οι συνεργάτες μου έτσι ώστε να μπορώ να μεταδώσω αυτά που θέλω μέσα απο το τραγούδι και επίσης η προβολή μου σαν καλλιτέχνης.

Όλοι ξέρουμε ότι έχεις έρθει απο τη Γερμανία. Η απόφαση να έρθεις για πάντα στην Ελλάδα ήταν δύσκολη για σένα;
Στην Γερμανία ξεκίνησα επαγγελματικά απο την ηλικία 10 ετών παίρνοντας την πρώτη θέση σ' ένα διαγωνισμό τραγουδιού στην τηλεόραση. Μέχρι την ηλικία των 15 ετών είχα δύο singles και μετά 5 maxi singles με το συγκρότημα CREATIVE CONNECTION γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη δίνοντας συναυλίες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Μάλιστα για ένα διάστημα είμαστε στα αγγλικά top. Στην ηλικία των 17 ετών βρέθηκα στο δίλημμα να συνεχίσω μια υποσχόμενη καριέρα ή να ξεκινήσω μια σόλο καριέρα στην πατρίδα μου που κάποια στιγμή θα γύριζα για πάντα. Όπως καταλαβαίνετε η απόφαση ήταν δύσκολη. Η αγάπη μου όμως για την Ελλάδα, την οικογένεια μου και τους φίλους μου ήταν ο καταλύτης για την νόμιμη επιστροφή μου.

Βέβαια θα αρχίσεις να βγάζεις και καινούργιο δίσκο εκεί. Έχεις να πεις τίποτα γι' αυτό;
Βρίσκομαι στο στάδιο της επιλογής των τραγουδιών.

Πότε περίπου θα γίνει αυτό;
Μετά την ολοκλήρωση του τέταρτου προσωπικού μου δίσκου εδώ στην Ελλάδα.

Πώς είσαι σαν άνθρωπος;
Θα προτιμούσα αυτή την ερώτηση να την απαντήσουν άλλοι για λογαριασμό μου. Πιστεύω όμως ότι σαν ψάρι στο ζώδιο είμαι παρορμητική, ρομαντική, ευαίσθητη, ονειροπόλα με φαντασία. Γενικά δίνω μεγάλη σημασία στην ψυχή του ανθρώπου, στην οικογένεια, στην φιλία, πιστεύω στο θεό, αγαπάω πολύ την Ελλάδα μας, δεν μου αρέσει το ψέμα, η υποκρισία, η μιζερία και η αχαριστία.

Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;
Γενικά ο ελεύθερος μου χρόνος είναι περιορισμένος. Όταν τα καταφέρω να ασχοληθώ με την Αθηνά θέλω να βρίσκομαι με φίλους. Μου αρέσει ο κινηματογράφος, να ακούω και να χορεύω με λατινοαμερικάνικους ρυθμούς, το διάβασμα, η γυμναστική, η θάλασσα, η μαγειρική και τα ταξίδια.

Τι θα προφυλάξεις στην ζωή σου περισσότερο απο κάθε άλλο;
Να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια.

Επιτυχία είναι...
Να τα έχω καλά πρώτα με τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που μ' αγαπανε και εύχομαι να είναι πολλοί.

Πότε θα περιμένουμε τον τέταρτο προσωπικό σου δίσκο εδώ στην Ελλάδα;
Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Μια ευχή για όλο το κόσμο.
Υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλα.
Εγώ σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Καλό καλοκαίρι

Αθηνά Χαϊκάλη